Puhis Bears etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Lätkää omaksi iloksi. Joukkueeseen kuuluu 109 jäsentä ja kalenterissa on 28 tulevaa treeniä tai peliä.

Puhis Bears pelaa Salmisaaressa Helsingissä joka tiistai ja torstai kello 07:00-08:00 harrastetason kiekkoa. Lisäksi sunnuntaina on vuoro klo 21:15-22:45.
Vauhti ja taito sopivat hyväkuntoiselle 30-50 vuotiaalle pelaajalle jolla on jo olemassa jonkin verran peliosaamista sekä luistelutaitoa. Herrasmiesmäisyys sopii porukkaan jossa on hyvä henki sekä mukava pelata.
Muutama pelaaja mahtuu mukaan rinkiin torstain vuorolle, tiedustele sähköpostilla: markus(piste)ollikainen(miuku)op(piste)fi
Meillä on perusteilla HIK tason liigapelijoukkue 2017 syyskaudelle. HIK tason ota yhteyttä porukan vetäjältä: jarno(piste)pohjonen(miuku)gmail(piste)com.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Puhis Bears: kokoonpano